Trovet Intestinal / Hypoallergenic Fish (FRD)

Trovet intestinal / hypoallergenic kala-riisi täysravinto on suunniteltu ruuansulatusongelmista (ruuansulatushäiriöt, ripuli, paksusuolentulehdus) sekä yliherkkyyksistä ja ruoka-aineallergioista kärsiville, aikuisille kissoille. Tämä hypoallergeeninen ruoka sisältää vain yhden eläinproteiinin (kala) ja yhden hiilihydraatin (riisi). Ruoka on helposti sulavaa ja edistää ruuan imeytymistä sekä tukee suoliston tervettä toimintaa vähentäen ruuansulatusongelmia. Vähentää ruoka-aineallergian tai ruoka-aineyliherkkyyden aiheuttamia iho-ongelmia ja kutinaa. Sopii myös pentukissoille. Trovetilla on kala-riisin lisäksi laaja valikoima myös muita erikoisruokavalion ruokia. Suositellaan eläinlääkärin mielipidettä ennen Trovet-ruokien käyttöä.

 

Raaka-aineet: Lohi, kala öljy, vitamiinit ja hivenaineet, riisi, juurikasmassa, selluloosa, beetaglukaani, fructo-oligosakkariidit (FOS), manno-oligosakkariidit (MOS), yucca.

Ravintosisältö: Raakavalkuainen 7,0 %, raakarasva 4,5 %, hehkutusjäännös 2,3 %, raakakuitu 0,5 %, kosteus 81 %, kalsium 0,32 %, fosfori 0,24 %, Tauriini 1 500 mg

Ravitsemukselliset lisäaineet: A, D3 ja E-vitamiinit. Ei sisällä keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita.

Ruokintaohje (g/vrk):

Kissan paino 2 kg 3 kg 4 kg 5 kg 6 kg
Annostelu min (g/vrk) 150 200 230 280 305
Annostelu max (g/vrk) 175 235 280 330 370

Ruokintaohje pennuille:

25 – 75 % aikuisen kissan painosta = 1,5 x ruokintaohje

75 – 100 % aikuisen kissan painosta = 1,25 x ruokintaohje

Trovet intestinal / hypoallergenic kala-riisi täysravintoa suositellaan syötettävän 3-8 viikkoa, kunnes yliherkkyysoireet katoavat ja 3-12 viikkoa suolisto-ongelmissa. Sen jälkeen voidaan käyttää jatkuvana ruokavaliona. Ruokavalion tiukka noudattaminen on erittäin tärkeää.

Pakkauskoko: 190 g purkki

Valmistaja ja valmistusmaa: Trovet, Hollanti

Markkinointi Suomessa: Kaikenkarvaiset Oy

Saatavuus Suomessa: Eläinlääkäriasemat kautta maan, katso jälleenmyyjät