KAIKENKARVAISET OY

Kaikenkarvaiset Oy on lemmikkieläintuotteiden maahantuonti- ja tukkumyyntiliike. Yritys on tuonut maahan ruokia ja tarvikkeita lemmikkiystävillemme jo vuodesta 1986.

Toimintamme kulmakiviä ovat monipuolinen tuotevalikoima, asiantunteva palvelu sekä pitkäjänteinen yhteistyö asiakkaiden kanssa. Oma kuljetuspalvelumme hoitaa toimitukset kustannustehokkaasti jälleenmyyjillemme eteläisessä Suomessa.

Tuotteitamme on saatavilla hyvin varustetuista lemmikkieläintarvikeliikkeistä, tavarataloista sekä eläinlääkäreiltä kautta Suomen.

TOIMINTAPERIAATTEET JA TAVOITTEET

Tavoitteenamme on toimittaa korkealaatuisia ja hieman normaalista valtavirrasta poikkeavia lemmikkieläintuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on pitkät ja luotettavat yhteistyösuhteet toimittajiemme kanssa, jolla voimme varmistaa nopeat ja jatkuvat toimitukset asiakkaillemme. Kaikenkarvaiset Oy vie tuotteitaan myös Eurooppaan.

Toisena päätavoitteenamme on pitkäaikainen yhteistyö asiakkaidemme kanssa jolloin voimme yhdessä kehittää toimintatapoja molempien hyödyksi. Menestyksekäs yhteistyö perustuu aina keskinäiseen luottamukseen ja rehellisyyteen.

TUOTERYHMÄT

Päätuoteryhmämme ovat koirien-, kissojen-, jyrsijöiden- ja lintujen ruuat sekä lemmikkien tarvikkeet kuten karvojen ja ihon hoitotuotteet, lelut, pedit ja häkit. Tuotevalikoimassamme on purkitettuja ja kuivattuja lemmikkieläinruokia useilta eri toimittajilta.

Kolme suurinta tuoteryhmäämme ovat erikoisruokavalioruuat koirille ja kissoille, kuivatut elin-, liha- ja luutuotteet sekä ulkolintutuotteet. Meillä on myös laaja ja laadukas valikoima jyrsijätuotteita.

Tuotevalikoimassamme on yli 1400 tuotetta.

Pyrimme yhteistyössä alan parhaimpien toimittajien kanssa laajentamaan valikoimaamme lemmikkien ruoka- sekä tarvikemarkkinoilla ja näin tarjoamaan entistä korkeatasoisempia laatutuotteita asiakkaillemme.

Haluamme myös antaa lisää tietoa tuotteistamme ja yrityksestämme. Palvelemme sinua mielellämme numerossa 09 8770210 tai sähköpostin avulla info@kaikenkarvaiset.com.

Ronnie Weiman

Toimitusjohtaja | Kaikenkarvaiset Oy

OMISTAJANVAIHDOS

Kaikenkarvaiset Oy:ssä on tapahtunut omistajanvaihdos keväällä 2018. Uudet omistajat Marita ja Ronnie Weiman toivovat hyvää yhteistyötä jatkossakin nykyisten ja uusien asiakkaiden kanssa.

VARASTON UUSI OSOITE

Ruosilankuja 4
00390 Helsinki
(Konala)

TOIMISTON UUSI OSOITE

Ruosilankuja 3 E
00390 Helsinki
(Konala)